3 aug. 2011

2011/08/01 Divine Principle lecture /統一原理講義


Marco Rivetti gjorde föredrag om introduktionen och skapelsens principer i FVE:s lokal från kl.18:30 till kl.20:30. Karin Fuetsch, Agneta Ottander, en student från Iran och jag var med. Viktigaste delar i principerna markeras i röd. Vi läste de röda delarna och diskuterade vad de betydde i vårt vardagsliv. Yang och In var en ny koncept för den persiska studenten. En av interessanta diskussioner var att män kan förstår kvinnor därför att män har kvinligt element i sig. Det är samma med kvinnor som har manligt element i sig.


マルコがFFWUのローカルで統一原理の講義を行いました。今日は総序と創造原理の一部でした。カリン、アグネッタイランからの学生私が参加しました。原理講論の中で一番重要な部分は赤で強調されていますが、今日はその部分を学習し、また日常生活での応用について話し合いました。陰陽の概念はイランの学生には新しい概念かもしれません。興味深い議論一つは、男性にも女性性相があるので、女性を理解することができるし、女性の場合も男性性相があるので男性を理解することができるというものでした。


Marco Rivetti talked abput the introduction and principles of creation at FFWU's local from 18: 30 to 20: 30. Karin Fuetsch, Agneta Ottander, a student from Iran and I were with him. The most important parts of the principles highlighted in red. We read the red parts, and discussed what they meant in our everyday lives. Yang and In was a new concept for the Persian student. One of the interesting discussions was that men could understand women because men have feminine elements in themselves. It's the same with women who have masculine elements in it.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar